Goedkoopste all risk autoverzekering

Je bent ongetwijfeld bewust van het feit dat je verplicht bent om een autoverzekering af te sluiten in Nederland. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de goedkoopste all risk autoverzekering af te sluiten. Het punt daarbij is echter wel dat het soms lastig kan zijn om de juiste verzekering te kiezen. Ongetwijfeld ben je ook op de hoogte van het feit dat je veel keuze hebt. Om die reden raden wij je altijd aan om onze handige tool te gebruiken. Daarmee kun je zeer gemakkelijk een persoonlijke verzekering afsluiten.

Wat is een all risk autoverzekering?

Een all risk autoverzekering is de meest uitgebreide autoverzekering die er is. Deze verzekering wordt vaak gekozen voor nieuwe auto's, tot 6 jaar oud. De kenmerken van een all-risk autoverzekering zijn als volgt:

  • Bij deze verzekering wordt niet alleen de verplichte WA dekking vergoedt, maar ook de schade aan je eigen auto (zelfs als het jouw eigen schuld is).
  • Er is standaard een eigen risico van 100 euro. Deze kun je verhogen tot maximaal 500 euro. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie wordt. Maar heb je schade, dan krijg je wel hogere kosten.
  • Ook voor ruitvervanging heb je een eigen risico van 100 euro. Voor ruitreparatie is er geen eigen risico.

Om niet teveel te betalen, is het verstandig om autoverzekeringen te vergelijken. Ook is het goed om te bepalen of een autoverzekering all risk moet zijn of niet.

Heb ik een all risk verzekering nodig?

Je bent minimaal verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Of je een all-risk verzekering nodig hebt, hangt af van je eigen wensen. Wil je verzekerd zijn van een uitstekende dekking? Dan is het een goed idee om een all risk verzekering af te sluiten. Ons advies is om vooral een dekking te kiezen waar jij je het prettigst bij voelt.

All risk verzekering afsluiten

Goedkope-autoverzekeringen-vergelijker.nl is een vergelijkkingssite waar het gemakkelijk is om een autoverzekering all risk vergelijken. Door je autoverzekering all risk te vergelijken weet je binnen 2 minuten wat de beste all risk autoverzekering is.

Berekenen Bereken jouw premie met onze calculator

Goedkoopste all risk verzekering auto

Het afsluiten van een autoverzekering is zeer persoonlijk. Daarom hebben wij ook een handige tool gemaakt en op basis van je voorkeuren kun je dan vervolgens de juiste verzekering kiezen. Het heeft bijvoorbeeld te maken met de waarde van je auto, je leeftijd en nog veel meer zaken. Na het invullen van de tool krijg je een overzicht met de goedkoopste all risk verzekering auto. Vervolgens kun je zelf nagaan welke verzekering het beste bij je past. Uiteraard is het volledig vrijblijvend. Je bent nooit verplicht om een verzekering af te sluiten.

Goedkoopste autoverzekering all risk

We zijn een onafhankelijke website en transparant over ons verdienmodel. Wij krijgen een vergoeding wanneer je besluit een verzekering af te sluiten via onze website. De vergoeding is gelijk bij elke verzekeraar. Er wordt dus niemand voorgetrokken en je kunt dus een gegronde keuze maken als het gaat om de goedkoopste autoverzekering all risk. Heb je toch nog ergens vragen over? Dat is in principe geen enkel probleem, want je kut contact opnemen via onze website.